Xbox játékkonzol a Közösségi térnek

Az önkormányzat 2015. évi költségvetésében a képviselő-testület minden képviselő részére 1 millió forint képviselői keretet állapított meg. Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Antal Balázs Tibor önkormányzati képviselő keretéből már második alkalommal támogat egy, a várososunkban felmerült igényt.

Ezúttal a Szentesi Családsegítő Központot támogatta. A közösségi tér területén ismét sikerült a képviselő úr segítségével egy problémát megoldani. Az Xbox játékkonzol sok gyermeknek és játékos felnőttnek okoz majd örömöt, kikapcsolódást, szórakozást, nyújt közösségi élményt.

A képviselő úr első alkalommal a polgárőrséget támogatta, hogy ezzel is segítse a szentesi közbiztonság fenntartását. Az akkori kezdeményezéséhez további 4 képviselőtársa is csatlakozott. A városért mi szentesiek tehetünk a legtöbbet, mint választott képviselők pedig tudnunk kell, hogy hol a legnagyobb a szükség, hol tudjuk szerényen, de célzottan a közösség számára a legnagyobb segítséget nyújtani - állítja Antal Balázs Tibor képviselő úr.

 

Szentes, 2015. 06. 03.

 

 

 

.