Újra működik a strandon a csúszda

Megkapta az engedélyt!

 

 

 

Felújították a szentesi strand csúszdáit, és a napokban megkapta az engedélyt az üzemeltetésre az Üdülőközpont, így szombattól újra használhatják a fürdőzők. A forró hétvégén amikor árnyékban is 35 fok volt, nem sokan vették igénybe a strand szolgáltatásait.

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A szentesiek egyre türelmetlenebbül várják, hogy véget érjen a strand területén a számos építkezés, rendkívül korlátozottnak tartják a megvásárolt jegyért cserébe kapott szolgáltatást. Jelenleg a vizes elemek közül tulajdonképpen csak a fedett uszoda, a 25 méteres, illetve a meleg vizes medence használható, valamint a csúszda. Üres a 33 méteres, a régi 50-eset és a legkisebbek pancsolóit átépítik.

 

 

 

Azért, hogy mégis valamilyen módon kompenzálják a fürdőzők kellemetlenségét, már a szezon elején utószezoni árakon lehet bemenni a Szentesi Üdülőközpontba. A legdrágább felnőtt napijegyért az 1200 forintos ár helyett 960-at, vagy a legolcsóbb 650 forintos szentesi diákjegyért 520-at kérni elegendő kompenzáció-e, annak megítélése a strandolók vérmérsékletétől, elvárásaitól is függ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 06. 14.

 

.