Szép szentesi siker a VásárHair fodrászversenyen

 

 

 

VásárHair 2015 címmel nemzetközi fodrászversenyt és szépségfesztivált rendeztek a hétvégén, a hódmezővásárhelyi Fekete Sasban.

 

 

 

A vasárnap reggel kilenctől kora estig tartó rendezvényen tucatnyi, a divathoz és a szépségápoláshoz kapcsolódó programmal várták az érdeklődőket.

 

 

 

A VásárHair elnevezésű versenyen nappali-, estélyi- és futurisztikus fonás kategóriában lehetett nevezni. Földi Anikó szentesi fodrász elindult mindhárom kategóriában és oly sikeres volt, hogy mindháromban a dobogón végzett.

 

 

 

Fáradságos felkészülés előzte meg a versenyt a modellek : Horváth Kata , Petrik Debora és Stibló Szimonetta idejüket nem kímélve segítették a munkáját. Természetesen az összkép a sminkel állt össze melyben Bessenyei Ágnes kozmetikus segített, illetve az ékszereket a szentesi Neffertiti üzlet biztosította.

 

 

 

Földi Anikót kérdeztük a versenyről:

- Nagyon szép munkák születtek mind tanuló, és mind felnőtt versenyzők keze nyomán. Fantasztikus hangulat uralkodott a teremben, és ilyen körülmények között sikerült mindhárom kategóriában elhozni a harmadik helyezést!

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 06. 09.

 

.