Nyugdíjas Klubok szentesi találkozója

 

 

 

A kecskeméti nyugdíjas klubok szövetségének delegációját fogadták Szentesen a Dózsa-ház Közösségi térben egy kis partneri találkozóra a szentesi nyugdíjas klubok. Gondiné Ollai Katalin a szentesi klubszövetség vezetője elmondta, hogy fontosnak tartja, hogy a nyugdíjas emberek azon túl, hogy próbálják a szabadidejüket hasznosan tölteni, ismerkedésekkel és ismeretszerzéssel is foglalkozzanak. Az aktív évek után jó ha aktív életet élnek a tagok, erre is jó ösztönzés ez a találkozó.

 

 

 

A városunka látogató csoport vezetője Dr. Tiba István, a Kecskeméti Nyugdíjasok Klubjainak Megyei Jogú Városi Szövetségének elnöke elmondta, hogy szövetségük igen aktív Kecskemét város várospolitikai életében a létrehozott Idősügyi tanács és kerekasztal révén. Mint civil szervezet elmondják tapasztalataikat, melyet szívesen fogadnak és így képviselik a megyeszékhely csaknem 20.000 nyugdíjasát.

 

 

 

Szirbik Imre polgármester is köszöntötte a vendégeket, majd városnézésre invitálta a megújult városközpontba a "hírös" város küldöttségét. A városnézés után Hódmezővásárhelyre utaztak, hasonló okból, majd Gyopárosfürdőn zárult a programja a vendégeknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 06. 12.

 

.