Balesetveszélyesnek ítélte az ellenőrző hatóság a szentesi strandon a csúszdát!

Nem kell mindent elhinni! :-)

 

 

 

Sok szempár követi a Szentesi Üdülőközpontban folyó építkezéseket, ahol 11 fejlesztést és felújítást kell a vezetőségnek összehangolni úgy, hogy lehetőleg ne kelljen erre az időre teljesen bezárni a strandot.

Mostani hírünk a strandi felújításokkal kapcsolatban fanyalgóknak szabályosan orgazmust fog okozni.

A legfrissebb hír szerint az ellenőrző hatóság veszélyesnek ítélte a strandi óriáscsúszdák állapotát, azért nem kapta meg a működési engedélyt erre a szezonra. Nem akarunk lankasztók lenni, de van folytatása az ügynek.

 

 

 

Mivel ez az ellenőrzés a strandi szezon kezdete előtt volt jóval, így volt idő ennek orvoslására - tudtuk meg Márton Máriától. 2002. augusztus 31-én adták át az óriáscsúszdákat a strandon, és szinte azóta nem volt rajta komolyabb felújítás. Pár éve ezzel kapcsolatban csak tűzoltás folyt, ami nem mehetett tovább. A festékréteg megrepedezett az időjárás viszontagságai miatt és úgy ítélték meg az ítészek, hogy ellenőrizni kell, hogy alatta elindult e további korrózió. Ezt ipari alpinisták végezték el, majd a vizsgálatok után új festést kapott a csúszda fém szerkezete.

Azért fogalmazunk múlt időben, mert mindez már kész van, és elindítottuk az új engedélyeztetési eljárást, kijavítva minden problémát, hogy a nyáron ezt az attrakciót is lehessen élvezni. Most kijelenthetem, hogy nem marad csúszda nélkül a nyári szezonban a strand!

 

És ha már a szezonról esik szó, akkor fontos kiemelni, hogy a beruházásokból adódó építkezések és szolgáltatások szüneteltetése miatt június 9-től UTÓSZEZONI ÁRAK KERÜLNEK MEGHATÁROZÁSRA - mondta el újságunknak Márton Mária.

 

 

 

Új szlogen is született:

MI MÁR A KÖVETKEZŐ SZEZONRA KÉSZÜLÜNK!

 

 

Szentes, 2015. 06. 09.

 

.