Áron lett a csirkeszárny evőbajnok

14 perc 14 mp-el új rekord született! (videóval)

 

 

 

Hatalmas versenynek indult (és az is lett) az idei Szárnyas Napok első versenyszáma a csirkeszárny evés. Bihari István, Pete Áron, Ady Zoltán, Lackó Péter és Őri József küzdött meg a több mint 2 kg-os sült csirkeszárny adagokkal.

A versenyzők között három tapasztalt versenyző (István, Péter, József) mellett két újonc szinte szűz gyomorral (Zoltán és Áron) ült tányérhoz.

 

Bertók Róbert főszervezőtől megtudtuk, hogy 20 perc áll rendelkezésükre, hogy elfogyasszák a kikészített 28 db (több mint 2 kg) csirkeszárnyt.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

A közönség az idő előrehaladtával egyre hangosabban kiabálta kedvence nevét, de Pete Áront senki sem tudta megszorítani. 14 perc 14 mp-el új rekordot állított fel! Már az induláskor látszott Áron arcán az összpontosítás. Másfél liter tejjel készült a temérdek csirkeszárny mellé, melyet már is alkalmazott.

Árontól megtudtuk, hogy edzésként (bemelegítésként) délben gyrossal történt a gyomortágítás, így üdítő volt a nehéz ebédre a könnyű és fimon csirkeszárny! :-)

 

Lackó Péter az elmúlt évi bajnok meg akarta védeni címét, de ő sem látott még ilyen habzsolást. Bihari István másodpercekkel maradt alul, pedig igen sokan buzdították. Talán még ilyen közel sosem volt a második helyhez.

 

 

 

Végeredmény:

I. Pete Áron 14:14

II. Lackó Péter 19:29

III. Bihari István 19:44

IV. Őri József (1 db maradt)

V. Ady Zoltán (10 db marad)

 

 

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 06. 20.

 

.