SZÉP VOLT LÁNYOK!

Ezüstérmes a Hungerit-Szentes női csapat

 

2015. május 23-án döntötték el, hogy ki nyeri a női vízilabda OB I.-es bajnokságot. A szentesi csapat ragyogó kezdés után a mérkőzés félidejéban egy kis hullámvölgybe került, mely a mérkőzés végéig tartott. Így az UVSE-Centrál nyerte meg a női vízilabda-bajnokságot, miután a döntő ötödik felvonásán hazai környezetben nyert a Hungerit-Szentes ellen.

 

Az öt felvonásos párharc két hazai összecsapását megnyerő szentesiek ötször szereztek vezetést a mérkőzésen, a házigazdák mindannyiszor egygólos hátrányról egyenlítettek. A fordulat gólja a nagyszünet előtt hét mp-cel esett: Kisteleki Hanna góljával először jutott előnyhöz az UVSE. Onnantól kezdve azonban már csak egy csapat volt a medencében, és az a zsinórban öt gólt vágó UVSE volt, amely a negyedik negyed közepére eldöntötte a mérkőzést, így az aranyérem sorsát.

 

 

 

UVSE-CENTRÁL–HUNGERIT-SZENTES 10–7 (3–4, 3–1, 2–0, 2–2) Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3–2, az UVSE javára

 

 

Tóth László: – Úgy kezdtük a meccset, ahogyan terveztük, bátran, határozottan, nem volt bennünk megilletődöttség. A harmadik negyedben azonban valami megszakadt, onnantól kezdve alig lőttünk gólt. Anélkül meg nem lehet nyerni, pláne ilyen jó csapat ellen. Az utolsó negyed előtt próbáltam kiabálással felrázni a lányokat, de az sem segített, el is bizonytalanodtunk a sikertelen kísérletek miatt, onnan pedig már nem tudtunk visszakapaszkodni. Az egész rájátszásban mindenki odatette magát, igazi csapattá értünk. Jó sportélmény volt mindenkinek a döntő, két nagyon jó csapat játszott, most az UVSE volt a jobb.

 

Miskolczi Kitti: - Kikaptunk, ezért kicsit szomorú vagyok. De nem utolsók lettünk, hanem másodikok, az elkeseredettségre nincs okunk.

 

Nincs okunk a sírásra!

 

 

Ezüstérmesek a lányok!

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 05. 24.

 

.