Piroska néni 90 éves

 

 

 

2015. május 22-én a Református Idősek Otthonában köszöntötték Mihály Andrásnét Piroska nénit 90. születésnapja alkalmából. Kovách Péter az intézmény vezetője elmondta, hogy Piroska néninek köszönhetően az otthonban lakók és dolgozók mindent tudnak és mindenről értesülhetnek, ami Szegváron történik vagy történt. Rengeteget beszél, mely jó a közösségnek, mert Piroska néni egy magával ragadó személyiség. Akik csendben töltik hétköznapjaikat, azokhoz is odamegy és beszélgetésre csábítja, nem kis sikerrel.

Ez a tulajdonsága nagyon jó a közösségnek, és aktív tagként szinte valamennyi rendezvényen részt vesz.

Ha valaki valamiben nem biztos Szegvár életéből, annak csak Piroska nénihez kell fordulni, mert tudja a választ.

 

 

 

A város hagyományaihoz híven őt is köszöntötte az ünnep alkalmából így Szirbik Imre polgármester adta át a miniszterelnöki emléklapot és a város üdvözletét.

 

 

 

A családtagok köszöntőjéből kiderült, hogy Piroska néni a virágoknál jobban szereti az ennivaló ajándékot, így egy hatalmas csoki csokorral és dobostortával kedveskedtek az ünnepeltnek.

 

Piroska nénin kívül még két ünnepelt is ezen a napon ünnepli születésnapját, így őket is köszöntötték ennek alkalmából. Nádai Márta néni 78 éves lett, míg Bükkösi Jánosné 71 éves.

 

További képek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 05. 22.

 

.