Mátéffy óvoda családi és egészségnap

 

 

 

Immár 15. alkalommal rendezték meg, 2015. május 9-én, a Dr. Mátéffy Ferenc utcai Óvoda Családi Egészségnapját! A szlogen most sem volt más, mint „Ép testben, ép lélek”! És köszönhetően a rengeteg programnak, a nagyon lelkes szülőknek és a mozogni vágyó gyerekeknek, na és a remek időnek… igazán sok gyermek és felnőtt érezhette magát jól!

A programot a gyerekek bemutatói nyitották, az elmaradhatatlan Mátéffy-s Mini Majorette mellett, a Tökmagok zenés produkciója is látható volt. Ezt követte a Koszta József Általános Iskola 3.-osztályos Sportpoharazóinak bemutatója, majd a sorverseny, amely minden évben méltán nagy sikert arat.  Apukák és anyukák váltak újra kis időre gyermekké, s versenyeztek együtt és egymás ellen, a gyerekekkel és az óvó nénikkel közösen a leggyorsabb, legsportosabb csapat címéért.

 

 

 

A délutánt színesítette még a Kis Bálint Református Általános Iskola Kötélugróinak és a Szentesi Voltige Team csapatának lovastorna bemutatója.

Lehetett lovagolni, kocsikázni, légvárazni. Volt kalandpark Edinával, Mászófal, csillámtetoválás, arcfestés és elsősegély bemutató a Vöröskereszt jóvoltából. Még egy mentőautót is kipróbálhattak a gyerekek a Szentesi Mentőállomásnak köszönhetően.

No és ezen a napon az sem volt mindegy, hogy hogyan táplálkozunk. Az egészséges életmód jegyében sok-sok zöldséggel és gyümölccsel, egészséges szendvicsekkel kínálták meg a vendégeket.

A délutánt a Tücsök zenekar műsora zárta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény támogatóinak köszönetüket fejezik ki a szervezők:

 

Denti-System Kft.

Hungerit Zrt.

Micro Dekor

Füsti Cukrászda

Bolt az egészséghez

Magyar Vöröskereszt Szentesi Szervezete

Mentőállomás Szentes

Csurgainé Szoszjár Ildikó

Horváth Zoltán

és a szülők.

 

Szentes, 2015. 05. 25.

 

.