Új fitnesz DVD szentesi kötődéssel

 

 

 

A fővárosban mutatták be a napokban azt a DVD-t, melyen több ismerős arc tekint a tornázni vágyókra. Először is Czanik Balázs a Capoeira Aerobik magyarországi képviselője és Gáspárné Csernus-Lukács Edina szentesi tréner, oktató. Az év étterme címet elnyert Yiddishe Mamma Mia Étteremben több celeb érdeklődése mellett mutatták be ennek a mozgásformának a negyedik DVD-lemezét, melynek elkészítésében közreműködött a szentesi Gáspárné Edina.

 

 

Frülich Nóra, Gáspárné Csernus-Lukács Edina, Strobil Marianna, Kisjuhász Anikó

 

Czanik Balázs három aerobik oktató mellett egy olyan hölgyet is felkért a filmben való szereplésre, aki 75 kg feleslegtől szabadult meg. Így példa lehet másoknak is Kisjuhász Anikó. A DVD-n látható mozgásforma és zenei világ egy olyan Szentes környéki csoportnak is erőt ad, akik sérültséggel és fogyatékossággal is küzdenek nap, mint nap.

 

 

 

Ezek a példák jól bizonyítják, hogy a mozgás és az az étrend, melyet az új DVD-jén ismertet Balázs, eredménnyel változtatják meg az ember életét. Ha Önnek is kedve van kipróbálni, akkor keresse a boltokban az új dvd lemezt, vagy próbálja ki a capoeira aerobik edzőknél.

 

 

 

A dvd különlegessége, hogy a mai legmodernebb technikával forgatták az egri Imola Hotelben, így több napon keresztül drónnal pásztázták a környéket. Kedves olvasóinknak kedveskedünk egy kis intróval a DVD-ből, mely tartalmazza a werkfilmet is.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 05. 28.

 

.