A hétvégén mit csinál?

Nippon Zengo Fesztivál

Immáron ötödik alkalommal gyűlnek össze a Nippon Zengo rajongói Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, ahol az idén igazán színes sportprogramról gondoskodnak a szervezők.

Minden sportolni, vagy csak kipróbálni vágyót várnak 2015. március 29-én az INGYENES fesztiválra, ahol egész nap ingyenes lesz a zöldség-gyümölcs fogyasztás, valamint folyadék utánpótlás. Ingyenes kalandpark és gyermekfelügyelet is lesz így bárki hozhatja gyerkőcét is.

Ha valaki nem tudná, hogy pontosan milyen mozgásforma a Nippon Zengo akkor íme egy kis ízelítő az előző fesztiválból:

A Nippon Zengo az abszolút ősi Kyokushin Karatéra épülő mozgáskultúra. Ez az egyik legújabb küzdősport-aerobik, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásában a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik, mind az ütések, mind a rúgások, mind a védések terén. A mozgásforma valóban realista, igazi önvédelmi elemeket nyújt, amely az aerobik lazaságával, könnyedségével tízezrek örök szenvedélyévé válhat. A Nippon Zengo mozgáskultúrájából és bombasztikus tempójából eredően egy kiemelkedő cardiomuscularis hatással rendelkezik, melynek köszönhetően a fogyni, erősödni és alakot formálni vágyó, valamint egészséges életmódot követő tömegek tökéletes zsírégető programja lehet.

 

 

Szentes, 2015. 03. 27.

 

.