Tavaszváró kiállítás

 

 

 

A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola rajztagozatos diákjainak tavaszváró kiállítása nyílt meg az Ifjúsági Házban 2015. március 3-án.

 

 

 

A kiállítást Szűcs Ildikó a Városi Könyvtár igazgatója nyitotta meg az alábbi gondolatokkal: - Mi kell egy festmény elkészítéséhez? Kell fantázia, kreativitás és nem utolsó sorban kézügyesség, mert hát először le kell alapozni a vásznat vagy a papírt előrajzolni és utána beletenni mindazt ami bennünk van. Mindenki alkot! Van aki fest csak és így alkot. A szülők is alkotnak amikor a gyerekeket nevelik. Ti gyerekek egy alkotások vagytok és hagyjátok hogy a szülők és a tanárok megalkossanak benneteket, és még mindig lesz lehetőségetek hogy a saját irányokat megtaláljátok.

 

 

 

A kiállításon 30 diák 51 képe látható melyet Döme Zoltán tanár úr vezetésével készültek. Volt aki újság részletből merített ihletet és festette le azt, volt aki saját érzéseit vetette papírra, de láthatunk csendéleteket, geometriai ábrázolásokat különböző technikákkal. A kiállítás az intézmény nyitvatartási idejében tekinthető meg április 9-ig.

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 03. 04.

 

.