30 éve csöngettek be először a Klauzálban

480 kisdiák kezdte meg akkor a tanévet (videóval)

Több mint 700 fotó a bálról és az iskolai életről!

 

 

 

1984. szeptember 3-án megkezdődött a tanítás a Klauzál utcai új, 16 tantermes általános iskolában. A beiratkozott 480 diák oktatását 31 fős tantestület látta el - mondta köszöntőjében Oltyán Lajos az iskola első igazgatója visszaemlékezve a kezdetekre az iskola fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából rendezett bálon 2015. március 21-én az iskola tornatermében.

 

 

 

Kőhalmi Zoltán humorista az iskola egykori tanulója elmondta, hogy igen sok orvos és mérnök végzett a Klauzálban csak nekik nincs fellépésre megfelelő műsoruk, így ez az Ő és Hajdú Balázs feladata lesz ez - természetesen nem maradhatott el a bejelentésért járó megérdemelt taps, de még térjünk vissza a protokollhoz.

Dr. Demeter Attila alpolgármester is köszöntötte a vendégeket, aki nem érkezett üres kézzel a jubiláló iskolába. Az egész tantestületnek szóló hétvégi üdülési, pihenési, csapatépítési lehetőséget adott át, hogy a kis csapat tovább épüljön, majd Dévay István az iskola jelenlegi vezetője is köszöntötte a kerek évforduló alkalmából összegyűlt vendégeket.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

A műsor folytatásában a „Szülinapi gyertyák” léptek fel a jubileumi gálán, melyet a Klauzál Gábor Ált. Isk. 3. b osztálya keltett életre. Végül a Szilver TSE táncosainak műsorát láthattuk a programban.

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

 

 

A vacsora után következett Hajdú Balázs és Kőmalmi Zoltán műsora, akik a szentesi humormaffia tagjai.

 

 

 

A két fellépő műsorából összevágtunk egy kis egyveleget, mely főként azokat a történeteket tartalmazzák, melyek valamilyen formában kapcsolódik az iskolai életükhöz! Jó szórakozást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teljes cikk rákattintva kinagyítható!

A teljes cikk rákattintva kinagyítható!

(Forrás: http://ekonyvtar.vksz.hu:80/?docId=36442 - 1984. szeptember)

 

  EXKLUZÍV GALÉRIA!

A Klauzál 30 éve képekben

556 fotó az elmúlt 30 évből!

 

Ha Ön vagy valamelyik kedves ismerőse a Klauzálba járt, akkor az alábbi képek valamelyikén biztosan rajta van, mert a jubileum alkalmából a nevelőtestület által összegyűjtött képekből adunk közre 556 db-ot. A félezer kép ízelítőt ad az iskolai életből, a nyári táborok adta kirándulások hangulatából, ünnepségekből.

 

Az évfordulós bálon az alábbi képek voltak kivetítve, így aki ott nem látta, annak itt a lehetőség, hogy újra átlapozza a múltat!

 

A képgaléria a képre kattintva tekinthető meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 03. 22.

 

.