HAJRÁÁÁÁ SZENTESS!!! GYERÜNK CSAJOK!!!

Női kézilabda mérkőzés!! NYERT a hazai együttes!

 

 

 Szentes színeiben Mindszenten lejátszott hazai mérkőzésre került sor: 2015 03.08.-án vasárnap. Ahol a Szentesi Szabadidős Sportklub - SZTE Ehök SE (Szeged) küzdöttek meg egymással. Várható volt a szoros, kiegyenlített mérkőzés hisz mind két csapat a legjobb négyben való maradásért küzdött hogy a bajnokság végén a felsőházas rájátszásba a dobogót elcsíphessék. Szentesi Szabadidős Sportklub - SZTE Ehök SE (Szeged) 25:22!

 

 

Már az első támadás óta vezetett a Szentes és ezt ki sem engedték a kezük közül a mérkőzés folyamán. A kemény védekezésnek,kihasznált helyzeteknek,remek kapus teljesítménynek és a szurkolók nagyszerű buzdításának köszönhetően a FÉLIDŐ:12:9! A második félidő elején feljött az ellenfél egy gólra. Folytatódott az adok-kapok párharc. Melyből a hazai csapata jött ki jobban és elhúzott 3 góllal, amelyet a lefújásig tartani is tudott. Nagyon kemény és küzdelmes meccs volt.

 

 

A játékvezetői páros elmondta hogy régen vezettek ennyire jó és izgalmas mérkőzést. Ezzel a nyert meccsel ismét a második helyen a SZENTES a szoros bajnokságban. VÉGEREDMÉNY: 25:22!

 

 

 

Nagyon szeretnénk megköszönni hogy a kis csarnok és az utazás ellenére nagyon sokan látogattak el és buzdították a lányokat.

Következő mérkőzéseink:

2015. március 14. szombat 15:00óra Mindszent sportcsarnok Szentesi Szabadidős Sport - Algyői SK

2015. március 21. szombat 15:00óra Mindszent sportcsarnok Szentesi Szabadidős Sport - Kisteleki KK

2015. március 28. szombat 17:00óra Szentesi sportcsarnok Szentesi Szabadidős Sport - Hódmezővásárhelyi KE

 

// fotók:Fülöp Beáta//

 

Szentes, 2015. 03. 10.

 

.