FEBRUÁR

 

MOZIZZ és NYERJ egy wellness hétvégét!

 

 

MOZIZZ és NYERJ egy wellness hétvégét!

 

Január 20. és február 20. között nézz meg egy filmet a SZENTESI MOZI-ban, töltsd ki a játékszelvényt és nyerj egy 2 fő részére szóló wellness hétvégét, vagy bármelyik másik nyereményt!

 


 

Játékszabályzat:

1.A nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a hódmezővásárhelyi Mozaik és a szentesi mozi dolgozóit, valamint azok - a Ptk. 8:1. § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóit.

2.A nyereményjátékban részt vehet, aki 2015. január 20. és február 20. között mozijegyet vásárol a hódmezővásárhelyi Mozaik moziban vagy a szentesi moziban és kitölti a nyereményszelvényt.

3.A résztevők között kisorsolunk egy 70.000 Ft értékű 2 fő részére szóló wellness hétvégét, 10 db páros mozijegyet valamint 10 db 1.000 Ft értékű mozi büfé kupont.

4.A nyereményjáték sorsolása 2015. február 23-án lesz.

5.A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

6.A nyerteseket minden esetben e-mailben értesítjük.

7.A játék szervezői a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja ki és a játék végén megsemmisíti.

 

 Kinagyítható!

Bővebb információért keressék a Szentesi Mozi web- és Facebook-oldalát: www.szentesimozi.hu www.facebook.com/szentesimozi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Őze Lajos Filmszínház     6600 Szentes, Nagy Ferenc u. 3. Tel.: +36-63/789-577

 

 

 

.