"Véradóbarát munkahely" kitüntetés az Árpádnak

Vacsorával zárult a kétnapos véradás az Árpádban

 

 

 

Az Árpád-Agrár Zrt.-nél hagyomány, hogy évente kétszer, aratás, illetve karácsony előtt szerveznek véradást dolgozóiknak. A mostanira 55-en mentek el, közülük hárman első alkalommal nyújtották karjukat, összesen a dolgozók egyötöde rendszeres véradó. Az Árpád- Agrár Zrt. karitatív munkáját a Magyar Vöröskereszt Országos vezetősége is elismerte november 27-én.

 

 

 

A Véradók napja alkalmából rendezett ünnepségen megkapta a Véradóbarát munkahely kitüntetést, kiemelkedő véradó szervező tevékenységéért és a véradók megbecsüléséért. Agócs Lászlóné, a Vöröskereszt Szentes Területi Szervezetének titkára a cég ünnepségén elmondta: az elismerés súlyát emeli, hogy évente egy munkahely kaphatja meg megyénként, azonban nem osztják ki minden esztendőben.

 

 

 

A két napos véradást záró vacsorával zárták szerda este, ahol tíz főt jutalmaztak kerek számú (10-20-30-50-70-90 szeres) véradásért.

Dr. Csikai Miklós számára természetes, hogy a köszönöm szón felül, ilyen formában is kifejezik hálájukat az önkéntes véradóknak.

 

 

 

Tízszeres véradó: Szarvas Imre, Nagy Csaba, 20 szoros Fekete Csaba, 30 szoros Somodi Zoltán, Nagy Sándor, 50 szeres Bene Ferenc, Bulecza Csaba, Molnár György Gyula, 70 szeres Gyalai Sándor, 90 szeres Kiss Lajos. Kiváló véradószervezői munkájáért kapott köszönő oklevelet a november 20-i városi ünnepségen Ráczné Csepregi Mária, az Árpád- Agár Zrt. dolgozója.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 12. 18.

 

.