Szavazzon, hogy nyerjen a kórház gyermekosztálya

Ossza meg, hogy minél többen szavazzanak!

 

 

A K&H gyógyvarázs jóvoltából idén ismét bárki hozzájárulhat a hazai gyermekegészségügy támogatásához, amihez mindössze egyetlen kattintásra van szükség. A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásán 2015-ben három intézményre lehet szavazni, ahol végül a kialakult sorrend alapján dől el, hogyan oszlik meg közöttük az összesen 3 millió forint értékű támogatás.

 

A Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (Szentes) által megpályázott eszközök az újszülöttek ellátásában segítik az intézményt. A pulzoximéter a koraszülött babák oxigénszintjének folyamatos megfigyelését teszi lehetővé, a kékfénylámpa az újszülötteknél jelentkező sárgaság kezelésére szolgál, a 24 órás vérnyomásmérő pedig a vérnyomás folyamatos monitorozását teszi lehetővé. Mindezek mellett a kórházban egy újabb csecsemő újraélesztő készülék beszerzése is szükségessé vált. Ezen eszközök hozzájárulnak a várakozási idő csökkentéséhez, és a kezelések hatékonyabbá tételéhez.

 

Látogasson el Ön is december 31-ig a

 http://khgyogyvarazs.hu/karacsony2015/

oldalra, és válassza ki, mely intézmény működését támogatná a K&H gyógyvarázs karácsonyi adománya révén! Tegyünk közösen azért, hogy a kis betegek mielőbb újra teljes életet élhessenek! 

 

A K&H gyógyvarázs karácsonyi szavazásában bárki részt vehet, és így segíthet eldönteni, hogy a három jelölt intézmény milyen értékben kapjon a gyermekek vizsgálatához, kezeléséhez, gyógyításához szükséges eszközöket. Az idei évben felajánlott 3 millió forintból a K&H gyógyvarázs egy kórházat, egy rendelőintézetet, és egy mentőállomást támogat.

 

A jelöltek:

  • Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház (Szentes)

  • XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat (Budapest)

  • Törökszentmiklósi Mentőállomás

 

A szavazás eredményeként a legtöbb szavazatot kapó intézmény 1,5 millió, a második helyezett 1 millió, a legkevesebb voksot gyűjtő pedig 500 ezer forint értékben kap műszereket a K&H gyógyvarázs program keretében.

 

Voksaikkal most megköszönhetik az ott dolgozó orvosok, ápolók,
nővérek munkáját, segíthetik a jövőbeli gyógyítást.

 

A K&H a gyógyvarázs program 2004-es indulása óta az ügyfelei és partnerei megajándékozására félretett összeget is a hazai gyermekegészségügyi intézmények megsegítésére ajánlja fel. A karácsonyi támogatás révén a K&H gyógyvarázs az elmúlt 11 évben már 92 millió forinttal segítette az orvosok, ápolók okos döntéseinek meghozatalát, munkájuk hatékonyabbá tételét.

 

Szentes, 2015. 12. 08.

 

.