Leesett az első hó Szentesen

A 25 éves Pom-Pom Együttes "Ajándékgyár" műsora (videóval)

 

 

 

Talán elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy generációk „nőttek” fel Szentesen a Pom-Pom együttes koncertjein, hallgatták a kazettákat, CD-iket, oly sokat, hogy a szülők néha már a magnót vagy a CD játszót is a pokolba kívánták. Mára már felnő a második generáció, a volt Pom-Pom rajongók gyermekei énekelnek és tapsolnak a jubiláló zenekar koncertjein.

 

 

 

A Pom-Pom együttes megalakulása óta a városi rendezvények állandó szereplője és létrehozója. A „Picúrok Farsangja” a zenekar ötlete volt, ami a farsangi időszak legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát, majd a Télbúcsúztató Karnevál alapja lett. A „Pom-Pom Gyerkőcnap” a város gyermeknapi rendezvénye évtizedek óta. A decemberi „Pom-Pom Mikulás” mára már olyan népszerű lett, hogy az Ifjúsági Ház pódiumterme nem elég nagy a közönség befogadására. A zenekar tagjai (Kovács Attila gitár, ének, Marton András dobok, Kerekes Róbert billentyűs hangszerek, Vincze Attila basszusgitár, vokál) szeretettel várták a gyermekeket idén is, 2015. december 6-án 17 órakor a Pom-Pom Jubileumi koncertjére a Művelődési és Ifjúsági Házba.

 

A koncert elején Emléklappal köszönte meg Szirbik Imre polgármester az együttesnek a negyed százados munkáját, melyet a szentesi gyermekekért folytatott.

 

 

 

A csaknem egy órás koncert végén megérkezett a Mikulás is, és a manók is elkészültek mind a 2 millió 500 ezer 767 csomaggal, így beteljesedhet minden gyermek álma ezen az estén.

És, hogy mi is lehet minden gyermek álma? Természetesen a világbéke mellett, hogy essen a hó!

Az utolsó zeneszám alatt a mennyezetről elkezdett esni a hó, nem kis örömet szerezve ezzel a gyerekeknek, de ez látszik is a képeken.

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

További képek a koncertről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 12. 06.

 

.