Klimatizálják a Kosztát

 

 

 

Képviselői keretből való hozzájárulással a Koszta József Általános Iskola 6-7 tantermét klimatizálni fogják.

Dr. Chomiak Waldemar önkormányzati képviselő 2015. december 1-jei sajtótájékoztatóján ismertette, hogy képviselői keretéből 700.000 forint támogatást ad a iskola jobb tanulási körülményeinek biztosítására. Ebből az összegből a második emelet keleti oldalon fekvő és a nyári időszakban felforrósodó termeknek oldják meg a légkondicionálását.

 

Orosz Csaba kinek gyermeke ebbe az iskolába jár, vállalta, hogy ingyen felszereli a készülékeket és külön köszönetet érdemel - mondta Szemerédi András, a Koszta József Általános Iskola igazgatója.

 

 

 

Dr. Chomiak Waldemar és Molnárné Tóth Györgyi, a KLIK Szentesi Járás Tankerület igazgatója ismertette a további terveket, így előkészítik két iskolánál (Koszta, Deák) a tornatermek felújítására a pályázatokat, valamint azok bővítését. A Koszta sulinál az óvoda mellett található önkormányzati területet kívánják bevetni (ill. helyt adni) a fejlesztésre. Ide épülhetne az új tornacsarnok, melyet az iskolások használhatnak. Hasonlóan ehhez a Deákban is növelnék a testnevelésre használható négyzetméterek számát új tornacsarnokkal.

Szentes, 2015. 12. 01.

 

.