KKVHáz nemzetközi vállalkozói versenyén Szentes vezetésével

 

 

Képen látható személyek balról: Dr. Lenner Áron Márk (Belgazdaságért felelős helyettes államtitkár), Dr. Bod Péter Ákos (tanszékvezető egyetemi tanár, a MNB volt elnöke), Dr. Kiss Zoltán (MKIK kisvállalkozásért felelős kollégium elnöke), Gulyás József (Kkvház Zrt. Vezérigazgatója)

 

A KKVHáz Zrt. minden évben megrendezi a megyék versenyét. Ez vállalkozóknak és cégtulajdonosoknak egy játékos, de komoly nyereményekkel kecsegtető, három fordulós versenye. Az idei évben is a Csongrád megyei csapatot Szentes város egyik cége vezette (hiszen mindig kell egy csapatkapitány). A megyék versenye elnevezés megtévesztő, hiszen a Kárpát-medence külhoni magyarjai is csapatokat indítanak.

 

A csapatokból az első 2 forduló helyszínét a helyi megyeházák és kamarák biztosították. Online kellett a válaszokat benyújtani az elnökség által összeállított gazdasági kérdésekre. Csongrád megye csapata a Szegeden található Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában kapott helyet.

 

A csapatból korlátozott számmal, 3 fővel + 1 nagyvállalat képviselőjével lehetett a döntőre utazni, mely a NAV Főigazgatóságán zajlott.

 

 

 

Ez a három fő Szűcs György csapatkapitány (Hestia Tűz és Fény Show Kft.), Dr. Füzesy István (Térségi Klaszterek Szövetsége) és Kenéz Csaba (EXIM Bank Csongrád megyei igazgatóságáról), a nagyvállalat pedig a Legrand Zrt. volt. Úgy, mint az előző évben is, idén is a döntő három fordulójáig jutott el a Csongrád megye csapata.

 

A rendezvény fő védnökei igazán magas pozíciójú személyek, ezzel is jelezve a publikum felé, hogy fontosnak tartják az ilyen „játékos” üzleti találkozókat is a gazdaság élénkítése szempontjából.

 

Szentes, 2015. 12. 17.

 

.