Rock Sound Festival a szentesi Ifjúsági Házban

 

A Sweet Sound Rendezvénytechnika első ízben rendezi meg Rock Sound Fest névre keresztelt rockfesztiválját a szentesi Ifjúsági Házban, november 7-én, szombaton.  Az este igazi stíluskavalkádot vonultat fel, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Elsőként a szentesi hard rock csapat, a SicamBRia lép színpadra, akik már 2007 óta űzik a rockipart. A Tóth József, Füsti Molnár Lajos, Füsti Molnár István és Füsti Molnár Gergely alkotta négyes már többször bizonyította, hogy fergeteges bulit tudnak csinálni, és ez a Rock Sound Fest-en sem lesz másképp.

Utánuk egy kicsit bluesosabb vizekre evezünk, hiszen a csongrádi Oti Blues Band lép színpadra. A csapat zenei repertoárját ismert magyar és külföldi slágerek alkotják, a blues, a funky, a classic rock és a rock ’n’ roll jegyében.

Az este pedig a szegedi Dungaree koncertjével folytatódik, akik ugyan nagyon fiatal csapat révén máris óriási mérföldköveket tudhatnak maguk mögött. A srácok 2 kislemez után nemrégiben mutatták be legújabb videóklipjüket a ’Climb Out Of The River’ című dalukra.

A továbbiakban is a zúzásé marad a főszerep a hódmezővásárhelyi T-34 triója parkolja le a lánctalpas szörnyeteget a színpadon. A debütáló albumuk megjelenése után már a folytatáson dolgozik a zenekar, így jó eséllyel hallunk új dalokat is a gárdától.

Az estét pedig a szintén hazai terepen játszó grindcore csapat, a Sunstroke zárja. A zenekar ősidők óta látja el az ország népét zenéjével, most pedig újra szentesen kapott lehetőséget a Molnár Zoltán ’Lupus Canis’, Balogh Árpád, Borka Zoltán és Kovács Szabolcs alkotta zenekar.

És hogy tényleg teljes legyen az összkép a koncertek közötti átszerelések alkalmával sem marad zene nélkül a közönség, hiszen a büfé közelében Koczka Dávid és Zsótér Evelin ad akusztikus előadásokat. Tehát ne feledjétek! 2015. november 7. 20:00, Ifjúsági Ház, Szentes

 

A program:

21:00-21:45 Sicambria

22:00-22:45 Oti Blues Band

23:00-23:45 Dungaree

00:00-00:45 T-34

01:00-01:45 Sunstroke

 

Zenekari átállások között a büfénél akkusztikus zene Koczka Dávid és Zsótér Evelin közreműködésével!

 

A buli után INGYENES buszjárat indul Szegvár-Mindszent-Mártély útirányba.

 

Belépő: 500 Ft.

 

 

Szentes, 2015. 11. 03.

 

.