Popeyék a Mosolyért koncertekkel, szaloncukorral – ingyenes strandbelépővel

 

 

December 6-án, vasárnap délelőtt a Szentesi Üdülőközpont lesz annak a jótékonysági rendezvénynek a helyszíne, ahol az Erőember, Sinka Popey Zsolt és barátai a Rigó iskola tanulói javára szerveznek adománygyűjtő programokat.  

Popeyen kívül itt lesz Kefír a V-Tech, Kenéz-Radics Gábriel pedig az FLM zenekarból, énekel a színpadon a karaoke Európa-bajnok Weber Zsolt, de énekel Hegyi Balázs és Virsinszky Zotya is.

A rendezvényt a Szentesi Üdülőközpont is támogatja, így ezen a napon a 14 éven aluliak ingyen használhatják majd a strandot és az élményfürdőt, a 14 éven felettiek pedig 500 forintos támogatójeggyel jöhetnek be az eseményre, ahol a kisgyermekeknek majd a Mikulás hozza az ajándékcsomagot, míg a nagyobbakat forró kávéval, kakaóval, cappuccinoval várják a szervezők.

Már az sem lesz mindennapi, ahogy a Mikulás megérkezik a rendezvényre, de ez egyelőre maradjon titok. Lesz motoros bemutató is, Popey pedig a Hungary’s got Talent című műsorban bemutatott produkcióját is megnézhetik élőben a jelenlévők. Mint közismert, augusztus végén leégett a Rigó Alajos Óvoda, Általános iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon tetőszerkezete, az épület életveszélyessé vált, a gyermekotthon mellett az iskolai résznek is költöznie kellett. A jótékonysági nap célja, hogy az iskolai rész - a támogatók jóvoltából az Esély a Mosolyra Alapítványon keresztül – a Kossuth utcai egykori óvodai épületben tovább korszerűsödjön, a még meglévő hiányosságokat kijavítsák, és a gyermekek számára még komfortosabbá tegyék új otthonukat. Koncertek, elképesztő bemutatók, motoros show és szaloncukor minden mennyiségben az Esély a Mosolyra Alapítványért december 6-án, vasárnap délelőtt a Szentesi Üdülőközpontban. 

  

A program:

10 óra megnyitó

10:15 Popey Barátai, első kör

Weber Zsolt, Virsinszki Zotya, Kenéz-Radics Gabriel, Hegyi Balázs, Kefír

10:50 Popey Húzta Mikulás

11:00 Mikulás Csomagosztás

11:25 Popey Barátai második kör

12:05 Popey Meglepetés Bemutatója (HGT)

12:30 „Street Show ", motorok lefogása

13:00 Rendezvény zárása

 

A rendezvény ideje alatt a kávét, kakaót, kapuchinot a Merillo Espresso biztosítja a támogatói jegy mellé.

Belépés:

14 év alatt a belépés ingyenes egész nap a strandon és az élményfürdőben !!!

14 év felett 500ft támogatói jegy és karszalag

(A karszalag nem jogosít a Wellnes használatára!

 

Vip Parti Zártkörű!

16 óra PanoSportPub

Kareoki+Vacsora Popey Barátaival

Program: Zafir Hastánc Csoport, Énekesek, Meglepetés!

Jegy: 4000ft/fő

Ha délelőtti programon is voltál 2800ft/fő

 

 Szentes, 2015. 11. 30.

 

.