Pálinkafőzés közben lopták meg

 FRISSÍTVE!

 

 

Egy szentesi férfi csaknem fél millió forintját lopták el pálinkafőzés közben. A bűncselekmény elkövetésével egy 16 éves lányt gyanúsít a rendőrség.

A Szentesi Rendőrkapitányságra 2015. november 10-én érkezett bejelentés a sértettől. A 71 éves férfi elmondta, hogy előző nap reggel pálinkát ment főzetni, ahová fél millió forintot vitt magával. A főzdében erősen ittas állapotba került, így arra, hogy a pénz mikor és hova tűnhetett el, már nem emlékezett.

A nyomozás szálai egy 16 éves szentesi lányhoz vezettek, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Vallomása szerint látogatóba ment a szeszfőzdés ismerőséhez, ahol találkozott az erősen ittas férfival, aki pénzért szexuális ajánlatot tett neki. A lány a pénzt elfogadta, de végül nem történt köztük más. Az összeget ismerőseivel elosztották és elköltötték.

H. Noémi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

 FRISSÍTVE!

 

Még mielőtt a közösségi oldalak billentyűhuszárai neki ugranának az összes H. Noéminek Szentesen, aki 16 éves, azokkal közöljük, hogy ha egy-egy komment félre megy és olyan személyt gyanúsítunk vagy éppen rágalmazunk meg, akinek semmi köze az esethez, akkor mi magunk követünk el bűncselekményt, így legyünk óvatosak bármi nemű vélemény nyilvánításkor. Nem véletlen írjuk ezeket a sorokat. Aki viszont tett ilyet, azoknak ajánljuk, hogy gyorsan töröljék a kommentjüket (még mielőtt az érintett csatolható bizonyítékul képernyőmentéssel lementi!!!), mert ugye senki sem akarja rendőrségen vagy bíróságon tölteni szabadidejét.

A rendőrség által kiadott hír alapján kár megpecsételni az összes H. Noémit Szentesen, aki 16 éves!

 

 Szentes, 2015. 11.18.

 

.