"Virágszínvonalasabb Szentesért" verseny díjkiosztója (videóval)

 

 

 

A városszépítő munkában nélkülözhetetlen szerepe van az emberi közösségnek. Az Önkormányzat ezt szeretné évről évre nyilvánosan is elismerni ezzel a versennyel valamint számos környezetszépítési akciójával.

 

 

 

A város "zöld" programja keretében, akciót hirdettek egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára, hogy Szentes ne csak a sport és a kultúra, hanem igazi "virágszínvonalasabb" város is lehessen.

 

 

 

Nyilvános verseny keretében kívánták elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért, virágos a portájuk, szép az előkertjük, a házuk tája, dísze környezetüknek. A díjakat különböző kategóriákban ítélték oda: egyéni kategória (családi házak), munkahelyi kategória (intézmények, vállalkozások), lakóközösségi kategória (tömbházas épületek)

 

 

 

 

 

A Virágszínvonalasabb Szentesért Környezetszépítő Verseny eredményhirdetésére 2015. október 29-én került sor a Városháza dísztermében. Baloghné Berezvai Csilla főkertész elmondta, hogy az előző évekhez képest többen neveztek: a régi, évek óta nevezők versenykedve továbbra sem lankadt, de újabb szentesi lakosok is kedvet éreztek ahhoz, hogy megmérettessék magukat/kertjüket.

 

 

 

Neveztek: 32 pályázat érkezett CD-re írott fotók formájában.

Családi házas kategóriában: 16 fő

Munkahely kategóriában: 9 munkahely

Tömbházas kategóriában: 7 tömbház

 

A nevezettek fotói videóklipp keretében:

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

Eredmények:

 

Családi házas kategória:

I. Szabóné Gál Eszter

II. Balogh Szabó Imréné

III. Pallagi Lászlóné

 

Különdíjasok: Házi Edit, Négyesi Jánosné, Mácsai Anita, Kovács Ferenc, Vincze Lászlóné, Szepesi Tóth Anett, Táczi Szabó Lajosné, Molnár Lászlóné, Kovács Sándorné, Sipos Jánosné, Biácsi Lászlóné, Farsang Erzsébet, Ollai Istvánné.

 

Munkahelyi kategória:

I. Makai Autóbontó Kft.

II. Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon
III. Százszorszép Óvoda

 

Különdíjasok: Rákóczi Ferenc utcai Óvoda, Damjanich János utcai Óvoda, II. sz. Idősek Klubja, Szentes Város Gondozási Központja, Dr. Mátéffy F. u. Óvoda, Koszta József Általános Iskola

 

 

Tömbházas kategória:

I. Kovács Sándorné

II. Komáromyné Bíró Adrienn

III. Balogh Sándorné

 

Különdíj: Bucskó Jánosné, Honvéd u 24. lakói, Vass Györgyné, Gálfalvy Györgyné

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 10. 29.

 

 

 

.