Drog helyzet van!

Zacher Gábor toxikológus teltházas előadást tartott Szentesen Drog helyzet van! - címmel a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

 

 

2015. október 15-én 13 órakor ingyenesen látogatható előadást szervezett a Szentesi Keresztény Pedagógus Társaság az Önkormányzat és más szervezetek támogatásával, melynek előadója Zacher Gábor toxikológus volt.

 

 

 

Nehéz lenne leírni pár mondatban az egy órás előadást, de a legfontosabb, hogy a fiatalok nyelvén szólt a közönséghez. Gyakran hangos nevetésben tört ki a majd kétezres fiatalság, mely nem csak a számukat, hanem a születésük évszámát is jelenti. Természetesen voltak olyanok is, akik mindent tudtak a témáról, így ők miközben az előadó a facebook függőségről beszélt bőszen simogatták az okos telefonjukat .

 

Zacher Gábor előadását úgy zárta, hogy a kábító és hallucinogén anyagok legfontosabb tulajdonsága, hogy megváltoztatja az embert, csakhogy ezt a változást nem tudjuk befolyásolni. Így minden ilyen anyagból 0 mg a javasolt fogyasztható mennyiség, minden ami ennél több toxikus, így káros is mivel pszichés és szomatikus tüneteket okoz.

 

 

 

Az előadás végén az EFI Boldogságklub és a Jobb Veled a Világ arra kérte a résztvevőket, hogy közösen ünnepeljék meg az Ölelés Világnapját.

 

 

 

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 10. 15.

 

 

.