Drogdiszkót számoltak fel a rendőrök Mindszenten

A cikkhez kapcsolódó videó!

 

Drogdiszkót szerveztek 2015. október 17-én este Mindszent külterületén. A kábítószert fogyasztó fiatalokat az egyik közösségi portálon toborozták.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói is értesültek a rendezvényről, ezért az éjszaka folyamán több mint száz hódmezővásárhelyi és Csongrád megye más kapitányságairól érkező rendőr szakította félbe a mulatozást. Az egyenruhások a szórakozóhely csaknem valamennyi helyiségében kábítószert találtak.

A rendőrök tetten értek egy 18 éves felgyői fiatalembert, aki a marihuánát tartalmazó paketteket árulta. Tőle több tízezer forintot foglaltak le a rendőrök. Ellene kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a hódmezővásárhelyi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Büntetőeljárás indult az ingatlan tulajdonosa ellen is. A 61 éves Sz. Csabát azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy kábítószert fogyasztó fiatalok rendelkezésére bocsátotta a tulajdonában lévő ingatlant.

A rendőrök 34 embert állítottak elő a rendezvényről az éjszaka folyamán. Többségük ruházatából kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Ellenük kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közreműködését is kérte. A pénzügyőrök számos szabálytalanság miatt kezdeményeztek eljárást.

 

A videó nagy sebességű letöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Szentes, 2015. 10. 19.

 

.