Vince és a nagy maci!

 

 

 

A város nevében Szirbik Imre polgármester egy nagy Micimackó-val köszöntötte és ajándékozta meg Vincét a kórház idei első újszülöttjét és anyukáját Farkas Katalint a Dr. Bugyi István Kórház szülészetén.

 

2015. január 2-án 22 óra 07 perckor, 48 cm-el és 2710 grammal született meg Bozó László és Farkas Katalin második gyermeke Vince. A tömörkényi család együtt ünnepelte a szilvesztert, és akkor még semmi jele sem volt, hogy a január 31-re kiírt Vince elő kíván bújni. És ekkor jött egy front, mely ónos esőt hozott, így csúszósságot kihasználva a család legnagyobb büszkeségére előbúj Vince.

Adél a 22 hónapos nővér már várja a kistestvért haza, és biztos sokat fog babázni - mondta Katalin.

 

 

 

Már január 5-ét írunk, de még mindig nem született szentesi baba kórházban, de nem kell aggódni ez is hamarosan be fog következni, mert az elmúlt évben nőtt a szülések száma a szentesi szülészeten - tudtuk meg Dr. Józsa Géza főorvostól.

 

 

 

Az év utolsó hónapjában a gólya sok-sok babát hozott a szentesi szülészetre pl. december 29-én 12 gyermek született, 9 császáros és 2 sima szülés volt az osztályon, ebből 1 ikerterhesség.

 

Szentes, 2015. 01. 05.

 

.