Ön mennyire szereti Szentest?

Ön mennyire szentesi?

 

 

Mi nagyon! És ezzel nem is vagyunk egyedül, mert egy kedves olvasó látogatott haza Németországból, és arra volt kíváncsi, hogy mennyien olvassák újságunkat és mennyien kíváncsiak szülővárosukra a nagyvilágban.

Az újság alatt több statisztikai rendszer is működik, így nem volt nehéz választ adni, és közben döbbenetes számok jelentek meg.

 

Az elmúlt egy esztendő lekérését adtuk meg szűrésként, és ezalatt a 365 nap alatt 107 országból kattintottak, vagy találtak rá a Szentesi Mozaik újságra. Összesen 1.688.874-szer töltötték le valamelyik Mozaik oldalt! Ez annyit jelent, hogy naponta több mint 4600-an nézik oldalunkat.

 

Melyek a leglátogatottabb oldalak? Természetesen a nyitó lap, de utána a mozi műsora! Ennek az az oka, hogy több mint 10 éve ugyanazon a helyen és néven van!

 

Elsősorban hazánkból nézik a legtöbben, majd az Egyesült Királyságból. Németországból csaknem 4000-en látogatták meg honlapunkat, majd Hollandia következik. Románia a 9. a rangsorban, mely után Vietnám!!! jön! Onnan csaknem 1000-en nézik a Szentesi Mozaikot!

 

Ukrajna és Kanada a 11., 12. a listán, de Kuvait 300 találatával az első 20-ban van!

 

Különleges, hogy az Indonéz szigetvilágból 571-en nézik városunk életét! Szóval nem elég kicsi a világ! A szentesi humormaffia azzal szokott példálózni, hogy eddig nem találkoztak olyan emberrel, akinek ha nem is rokona de egy ismerőse szentesi! Legyünk büszkék városunkra, és dolgozzunk azért, hogy Szentes, az Szentes maradjon!

 

Szentes, 2015. 01. 21.

 

.