Sikerrel kezdett a Hungerit

 

 

 

A női vízilabdások szentesi Euroliga-selejtezőjének első napján a házigazda Hungerit imponáló játékkal verte az orosz SKIF Izmajlovo Moszkvát 11–6-ra.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

Hungerit-Szentesi VK – SKIF Izmajlovo Moszkva (orosz) 11–6 (3–4, 3–1, 3–0, 2–1) Női vízilabda Euroliga, selejtező, 1. forduló. Szentesi, fedett uszoda. Hungerit-Szentesi VK: Bolonyai – Hevesi, van der Sloot 1, Miskolczi, Gémes 1, Bujka 6, Pengő 1. Csere: Győri, Pócsi, Rácz, Kövér-Kis 2. Vezetőedző: Tóth László. SKIF Izmajlovo Moszkva: Usztyukina – Boriszova 2, Kotancsjan, Andrejeva, Kravcsenko 2, Szavitszkaja 1, Szerzsanfova 1. Csere: Kiszeleva, Rjabova, Bahramejeva, Badiksina. Vezetőedző: Szvetlana Perevalova. Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 4/2. Ötméteresből: 4/2, ill. –. További eredmény: Kinef Kirisi (orosz)–CN Mataro (spanyol) 15–10.

 

 

 

Az Euroliga selejtezőcsoportjának első napján, Szentesen a Hungerit az orosz SKIF Izmajlovo Moszkvával találkozott. Az első két negyedben birkóztak egymással a csapatok, a nyolcadik perc végén még a vendégeknél volt az előny – a hazaiak ebben az időszakban két ötméterest is hibáztak.

 

 

 

A második negyedben magukhoz ragadták a kezdeményezést, és 6–5-ös előnnyel fordultak, de igazán döntőnek az ezt követő két játékrész bizonyult. A szentesiek nagyon jól védekeztek, a kapuban Bolonyai is fokozatosan javuló teljesítményt nyújtott, Bujka Barbara pedig hihetetlen formában vízilabdázott.

 

 

 

Megható pillanat volt a mérkőzés félidejében, amikor a szentesi utánpótlás vízilabdásai felsorakoztak a medence szélén és tiszteletüket fejezték Magyar József elnök úr előtt, aki önzetlen támogatásának köszönhetően valósult meg az 50 méteres uszoda épülése. Az elismerő ajándékot Szirbik Imre polgármester adta át Magyar Józsefnek.

 

 

 

A harmadik negyed végén Bujka ötödik találatával állította be a 9–5-ös eredményt a Szentes, a válogatott center azonban itt nem állt meg, a folytatásban a hatodik találatát is megszerezte.

 

 

 

Ezt még Gémes fejelte meg, 11–5 után pedig csak az volt a kérdés, mennyivel nyer a jó formában játszó Hungerit a furcsa módon elfáradó Moszkva ellen. A végeredményt Boriszova állította be, így 11–6-ra nyert Tóth László csapata. Több játékos véleményét idézve így már lehet álmodni a továbbjutásról, azaz az első két helyről.

 

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 01. 16.

 

.