Pizzát vett a lopott holmi árából

 

 

 

Horgászfelszerelés, autógumik és egy robogó is hiányzott abból a szentesi garázsból, amelynek tulajdonosa tett feljelentést a lopásról a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 26-án délutáni órákban.

 

 

 

A szentesi nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A nyomok a sértett kertszomszédságában lakó B. Zsolthoz vezettek. Az egyenruhások a férfit otthonából előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. Elmondta a rendőröknek, hogy pénzre volt szüksége, ezért átment a szomszédos portára, ahol a garázst nyitva találta. Először egy horgászfelszerelést lopott el, amit aztán tovább értékesített. Az így befolyt összeget még aznap elköltötte, pizzát vásárolt belőle. Majd négy alufelnit tulajdonított el a hozzá tartozó autógumikkal, végül a garázsban tárolt robogót is elvitte. Az egyenruhások az utóbbi értéktárgyakat megtalálták és lefoglalták.

A 21 éves B. Zsolt ellen lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A szentesi rendőrök gyorsított eljárás keretében állítják bíró elé a terheltet.

 

Szentes, 2015. 01. 27.

 

.