Óévbúcsúztató Ünnepi Koncert

(videóval)

 

 

 

A Szentesi Zenebarátok Egyesülete - a Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Sportközpont közös szervezésében - idén is ünnepi koncerttel búcsúztatta az óévet. 2014. december 30-án a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban közel ezren követték figyelemmel a színvonalas műsort.

 

 

 

Majtényi András műsorvezető először Szirbik Imre polgármestert kérte meg, hogy köszöntse a közönséget, mondja el óévbúcsúztató gondolatait.

A pergő műsorban indulók, musical-ek, filmzenék csendültek fel a Városi Fúvószenekar előadásában. A Bárdos Lajos Vegyeskar - Nagy János irányításával- egy Bárdos és egy Karai művel lépett fel a koncert első részében.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

Sztárfellépőként Kónya Krisztinát, a Szegedi Színház magánénekesét köszönthettük a színpadon, aki opera- és musical részleteket énekelt.

 

 

Már hagyomány, hogy ezen a koncerten köszöntik azokat a zenekari tagokat, akik hosszú évek óta oszlopos tagjai a Városi Fúvószenekarnak. Idén Takács Ádám, Török Bence és Rácz József vehetett át elismerést Nagy János egyesületi elnöktől és Mihály Béla karnagytól.

 

 

 

 

 

 

 

A  szünet előtt még fellépett a csongrádi Alföld Néptánc Együttes ifjúsági csoportja „Fenn a csillag, fenn az ég” műsorszámával.

 

 

 

A koncert második részét a könnyedség jellemezte. A Bárdos Lajos Vegyeskar gospel éneke után Kónya Krisztina lépett a színpadra. Igazán fiatalos feldolgozást láthattunk a csongrádi Alföld Néptáncegyüttes ifjúsági csoportjától, majd a fúvószenekar jóvoltából filmzenék csendültek fel.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A szünetben már megszokhattuk, hogy játékra invitálják a közönséget és a két ajándéktárgy mellett fődíjként a legszerencsésebb irányításával hallhatjuk a Radetzky-indulót . 2014-ben a szerencse Petesné Trupulai Erzsébetnek kedvezett így ő vezényelhetett a koncert fináléjában.

 

 

A koncert további képei:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 01. 02.

 

.