Általános iskolai vetélkedő a Borosban

 

 

 

A Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola 2015. január 20-án egy sikeres vetélkedőt rendezett általános iskola 7.-8. osztályos tanulói részére. A versenyen 13 csapat jelent meg, Szentes város összes általános iskolája és a csongrádi Galli János Általános Iskola képviseltette magát. A program a TÁMOP 3.1.4-12/2 pályázat keretein belül valósult meg.

 

 

 

A vetélkedő az egészséges életmód és a fogyasztóvédelem témakörben zajlott, de a feladatok játékosak, vidámak, szerteágazóak voltak. Minden csapatot egy-egy borosos tanuló kísért és mentorált.

 

 

 

A versenyzők ügyesen teljesítették a feladatokat, és remek hangulatban zajlott az egészséges szendvicsek elfogyasztása és a desszert készítése is, amit bekötött szemmel maguknak alkottak meg.

 

 

 

A program támogatóinak a segítségével egyetlen gyerek sem távozott ajándék nélkül.

 

Helyezettek:

I. hely: Kiss Bálint Református Általános Iskola (Dudás-Szabó Kata, Lantos Csilla, Szabó Krisztina)

II. hely: Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola (Bubori Csenge, Ferke Anna, Őze Réka)

III. hely: Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola (Farsang Anna Málna, Hoffmann Hanna, Verók Laura)

 

 

 

Köszönik a segítséget a kollégáknak a csapatok felkészítéséért és a támogatóknak a jutalmakért! Az elért pontszámok és a helyezések az iskola honlapján megtekinthetők.

 

Támogatók: Ady Endre utcai papír-írószer bolt, Chicago Étterem Biliárd és Bowling Pub, Hansa98 Kft., Szentes Frigó Jégpálya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2015. 01. 21.

 

.