Szeretne segíteni? Töltse ki!

A szentesi szociális szolgáltatások tervezéséhez Ön is hozzájárulhat

 

Az elmúlt évek a szociális és gyermekvédelmi ellátások többszöri változását hozták, a folyamatosan módosuló jogszabályi környezetben fontos, hogy a szociális szolgáltatások alkalmazkodjanak a városban élők élethelyzetéhez, igényeihez.

 

A mellékelt kérdőív kitöltésével kérem, segítse a munkánkat, hogy a szociális szolgáltatások tervezésénél, illetve a jelenlegi szolgáltatások minőségének javításánál az Ön véleményét és ötleteit is figyelembe vehessük!

 

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2004. év decemberében fogadta el először a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény értelmében a város szociális szolgáltatástervezési koncepcióját, melyet kétévente felülvizsgál. A lakosság véleményének megismerésére készült a mellékelt kérdőív. Várjuk a kitöltött kérdőíveket, melyeket névtelenül leadhat a kérdőívet átadó intézménynél, vagy bedobhatja a Városháza portáján elhelyezett gyűjtőládába, vagy postai úton is eljuttathat a Városháza Szociális Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. címre, legkésőbb 2014. szeptember 30-ig.

 

A kérdőív INNEN tölthető le!

 

Szentes, 2014. 09. 16.

 

 

.