Szentes a Szigligeti Süllőfesztiválon

 

 

 

A város népszerűsítése érdekében Szentes számos rendezvényen, kiállításon is részt vesz, a legnagyobb ilyen a minden évben Budapesten megrendezésre kerülő Utazás kiállítás, de egy újabb lehetőségről számolt be a mai (2014. szeptember 22.) sajtótájékoztatón Mák Viktória a város turisztikai-marketing csoportjának munkatársa.

 

- Ebben az évben az a megtiszteltetés érte városunkat, hogy a Szigligeten 2014. október 23-26 között megrendezésre kerülő több ezer látogatót vonzó Süllő fesztiválon részt vehetünk október 24-én. A szigligeti süllőfesztivál 2006 ősze óta kerül megrendelésre a Szigligeti Turisztikai Egyesület Szervezésében. Célja a szezon meghosszabbítása, valamint a helyi vállalkozások élénkítése. Felhőtlen szórakozást kínálnak, egy csodás őszi hétvégén.

 

- Ez úton köszönjük a vendégszereplőknek, akik vállalták, hogy a város nevében részt vesznek a programokon: Pengetők citerazenekar, Bagi Ferenc és a néptáncosok, Zenével a rákos gyermekekért alapítvány. A rendezvényen kiállításra kerül a vedd és védd a szentesit kezdeményezés résztvevőinek termékei, szentesi gombóclevest és csíramálét fogunk kínálni az érdeklődőknek.

 

Szentes, 2014. 09. 22.

 

.