Erről olvashat a Szentesi Életben!

Horváthné Paksi Gabriella három éve háziasszonyként találkozott a mézeskaláccsal, ami új perspektívát adott az életének. Hogy különleges hobbijával foglalkozzon,  minden nap négykor kel, negyed hétig süt, kelti a családot, elindítja a napot. Hétvégente vásárokra, rendezvényekre járnak, hogy eladják portékájukat.

 

Titkos szerelmi viszony éppúgy, mint a női lélek rejtelmei színpadra kerülnek a művelődési központ pódiumbérletének előadásain. A szezon októberben indul, de már árusítják a bérleteket. A bérlet árán nem emeltek, s a hagyományoknak megfelelően öt előadást tartalmaz. Egy helyre szól, így minden programot ugyanarról a székről élvezhet a néző.

 

Szabó Károlyné Zsuzsát és családját tavaly jelölték az Év családja díjra. Az elismeréssel együtt járt egy pihenéssel eltöltött hét a Balaton partján, ahová augusztusban látogattak el gyermekeikkel. Az önkormányzat idén is kiírta az Év családja pályázatot, melyre október 15-ig, lehet ajánlásokat leadni.

 

Lapunk pénteki számában sorozatot indítunk: választókörzetenként bemutatjuk az önkormányzati képviselőjelölteket a szavazólapon szereplő sorrendben. A jelöltek jövőbeni elképzelésének ismertetésével szeretnénk a város lakosságának segítségére lenni döntésük meghozatalában az október 12-i helyhatósági választásokon.

 

Részletek a Szentesi Élet szeptember 12-én, pénteken megjelenő számában.

 

Szentes, 2014. 09. 11.

 

.