Minden amit a lecsóról tudni kell!

Keresse a Lecsó Receptfüzetet a Lecsófesztiválon!

 

A nagy sikerre való tekintettel, illetve az idelátogató vendégek kérése az eddigi lecsófesztiválokat összefoglalva újra kiadjuk, mint „ételkészítési kottát” a lecsófesztivál receptfüzetét - tudtuk meg Mészáros Zoltántól a Hunor Coop Zrt vezérigazgatójától a rendezvény "főszakácsától"!

 

A kiadvány a lecsó alapjai mellett az eddigi fesztiválok legjobb és legötletesebb receptjeit tartalmazza, néhol humorral megspékelve, így mindenki kipróbálhatja otthon mindegyiket, és eldöntheti, melyik a legjobb.

 

A füzet 24 oldalon teli ötlettel, fotókkal és az idei fellépők közül Gáspár Laci és az MDC zenekar lecsóreceptjével.

A nevezett csapatok a nevezésük mellé kapnak egy-egy példányt a füzetből, de az információs ponton vásárolhat is belőle emlékül vagy ajándékba.

 

A lecsó az univerzum tükörképe. Összecsapnak itt a különböző iskolák, ki dinszteli, ki pirítja a hagymát az elején, a paprika darabolási módjáról is megoszlanak a vélemények, kerülhet bele füstölt kolbász, lecsókolbász, virsli, hús, gomba, lehet csípős, van, aki elfőzi a levét vagy éppen bő lére ereszti, a végén kerülhet bele tojás vagy rizs, és a minimalista paradicsom-paprika párossal szembeállhat a tejszínes - narancsos - pulykahúsos változat.

 

 

Szentes, 2014. 09. 04.

 

.