Minden szentesi gólban ott van egy kis OXIMIX

 

 

 

Rendhagyó sajtó megjelenésre invitálták a Mozaikot, amikor is a Comix System Kft. nagymágocsi palackozó üzemében jártunk. Az Orosháza és Nagymágocs között éppen félúton található bázison illusztris vendégek jártak, de nézzük az előzményeket.

 

 

 

Az 1995-ben alapított Comix System Kft-t az üdítőitalok és a szikvíz mellett a világon egyedülálló termékük az Oximix tetté igazán ismertté és elismertté. Az oxigénes víz közismerten egészséges, frissítő és nagyon sok helyen fogyasztják és gyártják. Mégis mindössze egyetlen helyen Comix System nagymágocsi üzemében gyártanak olyan terméket, amely 150 mg oldott oxigént tartalmaz literenként. Ez a különlegesség Tóth Imre találmánya, aki a cég tulajdonosa és nagy sportrajongó is egyben.

 

 

 

Elmondása szerint a veszprémi, az orosházi kézilabdások, a székesfehérvári jégkorongozók mellett a szentesi vízilabdások számára biztosított és biztosít az egészséges italból. A Szentesi Vízilabda Klub jelenlévő sportolói megerősítették, hogy az Oximix komoly mértékben és nagyon előnyösen befolyásolta a teljesítményüket.

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

Tóth László és Matajsz Márk edzők BEK és KEK győztes, valamint magyar bajnokcsapatok tagjaként kellő rálátással rendelkeznek a versenysport és az egészséges életvitel összefüggéseire. Edzőként nagyon elégedettek az Oximix hatásával, sőt Tóth Laciról a látogatás során kiderült, hogy nemcsak remek edző (edzőként magyar és román bajnoki cím), hanem kiváló csapos is egyben, hiszen annyira elnyerte a tetszését a folyamat, hogy maga is beállt a gépsor mellé csapolni egy pár palack Oximix- et.

 

 

 

Hevesi Anita válogatott és magyar bajnok vízilabdás, illetve Pellei Frank ifjúsági világbajnok szintén jelen voltak az eseményen. Mindketten ún. „küzdőposztokon” játszanak, ahol nagyon gyorsan fogy az oxigén a fokozott terheléstől. Anita külön kiemelte, hogy rendkívül hasznos volt a küzdelmek során az oxigén folyamatos pótlása, Frenki pedig ajándékkal kedveskedett a feltaláló – cégvezetőnek.

 

 

 

A jó hangulatú rendezvényen még volt egy meglepetés hátra, amikor is Tóth Imre úr bejelentette, hogy egyedi módon 2014 szeptemberétől a Szentesi VK fiú ifjúsági csapatát is támogatni kívánja. Ez a valóban nem mindennapi hír azért különleges, mert általában a felnőtt csapatokat szponzorálják és valóban ez az első utánpótlás támogatás ifjúsági sportolók számára.

 

 

 

Fontos a számomra, hogy az Oximix jótékony hatását a fiatalok is megtapasztalják, szeretném segíteni az életüket, a sporttevékenységüket – válaszolta Tóth Imre úr arra a kérdésre, hogy miért bővítette a támogatottak körét.  

 

 

 

Megtisztelő és megható a srácok érdeklődése. Remélem, hogy hamarosan egyre több fiatal sportoló számára jelent napi segítséget az Oximix fogyasztása. Természetesen tudom, hogy nem lesz mindenkiből világbajnok, de az egészséges élet minden fiatalnak jár! – zárta gondolatait a cégvezető, aki a látogatás végén minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedett.

 

 

 

Nagyon örülünk annak, hogy megismerhettük hogyan készül az Oximix. Nem csak isszuk, de már tudjuk is, hogy milyen munkával jár, amíg egy palack a medence partjára kerül. Részünkről felelősség, hogy a lehető legjobb teljesítmény nyújtsuk és megtiszteltetés számunka, hogy itt lehetünk, hogy támogatottak vagyunk – mondta Pellei Frank, aki már 2 éve Oximix - et iszik a mérkőzések és az edzések során.

Minden szentesi gólban ott volt, ott van és a jövőben is ott lesz az Oximix. Nemcsak a klub, a sportolók, de a Comix System Kft is elmondhatja, hogy a termékén keresztül magyar bajnok, sőt egy kicsit világbajnok is – fogalmazta meg a lényeget Bocskay István a sajtóesemény szervezője.

 

A sportolók Hajrá Oximix!, míg Tóth Imre úr Hajrá Szentes! kiáltással búcsúztak egymástól.

 

A folytatás a vízben és a boltokban következik….

 

További képek a látogatásról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 09. 04.

 

.