Önálló tánciskolával tér vissza Szentesre
Vass Sándor

Erről olvashat a Szentesi Élet legújabb számában!

 

Német nyelvből városunkban is indulhat a diplomamentő program keretében államilag finanszírozott nyelvvizsga-felkészítés. Egy tavaly alapított szegedi székhelyű intézmény nyerte el a jogot, az egyetlen szentesi akkreditált nyelviskolát, a két nyelvtanfolyamra is pályázó Sirokkót viszont elutasította az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.

 

A szentesi gasztronómia jeles eseménye a 10 legnagyobb tömeget megmozgató hazai gasztronómiai fesztivál egyike, a Szentesi Lecsófesztivál. A szervezők egyedül a szeles időtől félnek, még az eső sem moshatja el a két napos programot.

 

Önálló tánciskolával tér vissza Szentesre Vass Sándor, aki szeptembertől modern táncot oktat az ifjúsági házban. Szeptembertől heti két alkalommal találkozhatnak a jelentkezők a tánctanárral, hogy akár junior, akár felnőtt korosztályban kipróbálják magukat, megismerkedjenek az alapokkal.

 

Folytatta a rászorulók megsegítésére irányuló 2012-ben elkezdett tevékenységét ifj. Tar János, aki a Mos Mi Mozgalom keretében alapvető élelmiszereket juttat el olyan embereknek, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz anyagi körülmények közé. A vállalkozó szeretné, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

 

Részletek a Szentesi Élet legújabb számában.

 

Szentes, 2014. 09. 01.

 

.