Újra bunyó Szentesen!

Kovács Attila egy svéd ellen a WBO Europe címért!

 

A Ferobox Event szeptember 20-án, Szentesen rendezi következő nagyszabású, élő televíziós közvetítésű profi ökölvívó gáláját, melyen a korábbi nagyváltósúlyú IBO világbajnok Kovács „Vipera” Attila ismét nemzetközi címmérkőzésen bizonyíthat.

Mivel Giuseppe Lauri múlthéten lemondta a Kovács ”Vipera” Attila (33-4-0, 19KO/TKO) elleni összecsapást, a Ferobox menedzsmentje hét elején meg is állapodott a már standby-ban lévő svéd nagyváltósúlyú ökölvívó, Karlo Tabaghua-val (18-4-0, 13 KO/TKO) csapatával, aki minőségi cserének tűnik ebben a helyzetben, elnézve a mérlegét és a jelenleg elfoglalt boxrec pozícióját.

 

„Sajnálom, hogy nem jött össze a Lauri elleni mérkőzés, de a célom a WBO Europe cím megszerzése, függetlenül attól, hogy ki áll a másik sarokban. Tabaghuaról hétvégén már néztünk felvételeket Lévai Pisti edzőmmel. Soha nem egyszerű, egy harcias és folyamatosan támadó ellenféllel szemben, de bízom benne, hogy most is megtalálom majd a győzelemhez való utat” – mondta Kovács.

A gála másik címmérkőzése a Szellő Imre, Bozai Gyula elleni magyar bajnoki címmeccs lesz.

Az est folyamán szentesi öklözők is ringbe lépnek. Faur Csaba hosszú idő után újra játszik. Duka Krisztiánnak is szurkolhatunk, valamint Nagy "Lütyő" Imre is, akinek a ringbe lépésével kapcsolatban más meglepetés is várható, de erről majd részletesebben (hamarosan)!

 

A szentesi gálát az M1 élőben sugározza szeptember 20-án 21:30-as kezdéssel.

 

 

Szentes, 2014. 09. 02.

 

.