"Mr. Balhorog" benézte a balegyenest!

Sajtó nyilvános edzés Szentesen

A Ferobox Event munkatársai komolyan gondolják a öklözők felkészítését, így fordulhatott elő, hogy Mr. Balhorog (Bedák Zsolt) belenézett egy csúnya balegyenesbe! :-) Ez a kis "csalódás", nem fogja megrengetni abban, hogy a szeptember 20-án megrendezendő tévés gálán még egy győzelemmel szépítse statisztikáját.

 

Szeptember 10-én sajtó nyilvános edzést tartottak a Kurca-part Kalandparkban, ahol a bokszolók nem csak a kötelek közé léptek, hanem a kötelekre is, mert kipróbálták a park élményelemeit is.

 

De térjünk vissza a gálára! Az IBO nagyváltósúlyú világelső Kovács „Vipera” Attila (33 győzelem – 4 vereség) szeptember 20-án, a Ferobox Event szentesi bokszgáláján ismét komoly nemzetközi övért lép szorítóba.

 

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A Ferobox Event szakmai stábja nem volt könnyű helyzetben, amikor az oroszlányi származású ökölvívónak ellenfelet kerestek, hiszen először az eredetileg tervezett olasz Giuseppe Lauri mondta le a WBO (Boksz Világszervezet) Európa-bajnoki övéért kiírt párharcot, majd a helyére szerződtetett svéd Karlo Tabaghua lépett vissza. Utóbbi oka, hogy a bunyósnak licencet kiállító belga szövetség, orvosi indokokra hivatkozva, megtagadta a mérkőzésengedély kiadását.

 

 

 

Szerencsére Rácz Félix nem esett kétségbe, hanem gyorsan cselekedett, keresett és talált megfelelő riválist Kovácsnak, éspedig a francia Dieudonne Belinga személyében.

 

 

 

A 28 éves francia eddig 17 alkalommal lépett kötelek közé profiként, rekordja 12 győzelem mellett 4 vereséget és 1 döntetlent jegyet. Dieudonne Belinga rekordjában van két érdekesség: egyrészt még soha nem ütötték ki, másrészt ő sem ütött ki még senkit.

 

 

 

A magyar bokszrajongók már láthatták küzdeni az ébenfekete harcost, hiszen a tavaly decemberi WBA interkontinentális küzdelme, az egykori amatőr világbajnok Jack Culcay ellen, itthon is képernyőre került. Belinga Németországban nem okozott csalódást a 12 menetes összecsapás során.

 

 

 

A „Vizsgamunka” című gála másik címmérkőzése a Szellő Imre, Bozai Gyula elleni magyar bajnoki címmeccs lesz, de kötelek közé lép még Kelemen Balázs, Bedák Zsolt, Baranyi Richárd és Bogdán Zsolt is. A szentesi rendezvényt az M1 élőben sugározza szeptember 20-án, 21:30-as kezdéssel. Jegyinformáció és jegyrendelés: www.ferobox.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 09. 10.

 

.