Szereted a modern táncot? Szeretnél táncolni!

Szeptembertől indul az NRG DANCE SCHOOL Szentesen!

 

 

Huszonnyolc évvel ezelőtt egy fantasztikus tánc pályafutás indult Szentesen az Ifjúsági Házban. 1986-ban először break, majd sztepp, majd modern táncokban próbálta megvalósítani egy szentesi fiatalember az álmát.

Anno nem volt olyan táncos megmozdulás az országban, melyen ne vett volna részt, így összefuthattunk vele a Hungexpo területén megrendezett első magyar break versenyen.

1990-ben még az ÁSZ műsorban is (ahol ászokat kerestek a városokban) láthattuk, mint ÁSZ jelölt.

 

 

És, hogy most miért is írunk erről a fiatalemberről? Azért, mert ettől a tanítási évtől újra elindítja tánciskoláját, mely NRG DANCE SCHOOL névre hallgat. És, hogy ki Ő? Vass Sándor, aki vissza tér Szentesre és új színfoltja kíván lenni a moderntánc-oktatásnak.

 

 

Tánc sok NRG vel                                                                   2014 Nyári NRG Tánctábor

 

Évek óta foglalkozik az oktatással, és egész estés modern darabok alkotója is. Az iskolájában a tánc rejtelmes, varázslatos és főleg modern, fiatalos lendületét tanulhatják a diákok.

 

Sanyi Szentesen kezdte pályafutását, és most újra visszatér magániskolájával. Erről kérdeztük:

- Szeretem a kihívásokat, ez is egy kihívás! Kihívás volt az is amikor Szentesről elmentem, de a visszajövetel még nagyobb mércét állít elém. Igazából a tánc szeretete az ami mindenen túllendít.

 

Nagyon szeretem Szenteset! Itt mindig otthon vagyok! Bármerre járok az országban a szentesi embert meg lehet ismerni! Ezért is bízom az új iskola sikerében, mert egy új színfolt a szentesi táncoktatásban, amit az iskolám képvisel. Igazi csapatot kívánok kialakítani az Ifjúsági Házban hamarosan induló iskolában.

 

A beiratkozásról és az órákról lehet-e már tudni, hogy mikor lesznek?

- Még egyeztetés alatt vannak az időpontok, de az biztos, hogy a szentesi NRG DANCE SCHOOL kapcsolódni kíván a 2014. szeptember 12-én megrendezésre kerülő országos Tánciskolák Éjszakája programhoz.

Egy dolgot még megígérhetek, hogy amint bármi konkrétumot tudok az induló iskolával kapcsolatban, úgy azonnal megosztom a Szentesi Mozaik olvasóival.

 

 

Egri NRG-s tanítványaival a Chicagóbanl,                  Balett társulatával a Pöttöm Panna mese balett jelmezében

 

 

Szentes, 2014. 08. 03.

 

 

.