Megújult a sportpálya öltözője

 

 

 

A Szentesi Kinizsi Szabadidő és Torna Egyletnek köszönhetően csaknem kilenc milliós felújítást sikerült megvalósítani a Pusztai László Sporttelepen található öltözőknél.

 

 

 

A műszaki átadást követő sajttájékoztatón Szirbik Imre polgármester kiemelte, hogy az önkormányzat azon törekvése, hogy ösztönözze a civil szervezeteket a pályázatok kihasználására itt teljes mértékben megvalósult.

 

 

 

A LEADER programban az egyesületnek volt lehetősége, hogy egy önkormányzati tulajdonú létesítményt korszerűsítsen a céljaik magvalósításához. Bár utófinanszírozású a pályázat, de megéri az összeg előfinanszírozása, mert így is majdnem 9 milliós felújítást eszközöltek.

 

 

 

Garai Sz. Imre az egylet elnöke elmondta, hogy ha bár a felújítás alatt egyesek nem tisztelték a törekvéseket (már kétszer rongálás történt, egyszer a szigetelést verték szét még a nemesburkolat előtt, máskor a szellőzőket rugdosták le a lapos tetőn) remélhetőleg vége szakad ennek a rossz szériának. A Sportközpont is biztonságtechnikai eszközökkel védi majd az új öltözőt!

 

 

 

Az elnök úr kiemelte továbbá, hogy hatalmas köszönet Magyar József úrnak, a Hungerit vezetőjének, aki támogatásként lépésálló tetőszigetelést adott a felújításhoz.

Csaknem 15 csapat öltözik majd a jövőben a megújult épületben, ahol 6 öltöző 3 szertár és kiszolgáló egységek találhatók.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 08. 26.

 

.