Húsz év munkaviszonyt követően tanácsolták el a szentesi gátőrt!

Erről is olvashat a Szentesi Élet legújabb számában!

 

Már nem legény a gáton Zsoldos Imre! Húsz év munkaviszonyt követően tanácsolták el állásából Zsoldos Imre gátőrt, akit ezüst fokozatú emlékplakettel jutalmaztak a 2006-os árvízi védekezésben nyújtott kiemelkedő munkájáért. A vízügyi igazgatóság azzal indokolta a munkaviszony megszüntetését, hogy a gátőr nem látta el megfelelően a feladatait, továbbá a szomszédok állítása szerint, a közfoglalkoztatottakkal saját célú munkát is végeztetett.

 

Az évek óta várt fejlesztés lehet az első áldozata egy tavaly elfogadott, az uniós beruházások szigorú ellenőrzését előíró kormányhatározatnak, értesült a MedicalOnline. Az elfogadott kormányhatározat kimondja: ha egy uniós beruházási program 2013. szeptember 30-ig nem ér el 10 százalékos pénzügyi előrehaladást, illetve ez év január közepéig nem tud számot adni sikeres közbeszerzési eljárásról, úgy akár hatályon kívül is helyezhető a beruházásról kötött támogatási szerződés.

 

Szentesről hosszú idő után a második női, összességében pedig a 10. helybeli sportolóként életében először teljesítette a nagyatádi ironmant Dósai-Molnár Szilvia. Féléve komolyan edz, bár azt gondolta ez az idő kevés lesz, ám a verseny jobban sikerült, mint várta.

 

Egy írás szerint Hegyi-Karabah, Örményország Erdélye. Ebbe a 4400 négyzetkilométer területű államba utazott idén Zsóka néni, azaz Gergely Szilveszterné, aki elmondása szerint életre szóló élménnyel gazdagodott két hetes útja során.

 

Hivatalosan is eltelt két hónap a nyárból, így kíváncsiak voltunk, hogy a város lakossága milyen utazásokat választott az idén. Az Ibusz Partnerirodája, az Orsolya Tourist és a Discos Tours utazási irodák munkatársai az mondták, hogy az olcsóbbtól a luxus utakig van kereslet.

 

Részletek a Szentesi Élet augusztus 1-jén, pénteken megjelenő számában.

 

Szentes, 2014. 08. 01.

 

.