Álommunkahelyek Szentesen?

Erről olvashat a Szentesi Élet legújabb számában!

 

A munka szó hallatán az emberek saját állásukra gondolnak, vagy arra, hogy momentán nincs, esetleg mások pozíciójára fáj a foguk. Összegyűjtöttünk néhány álommunkahelyet, melyeket egy cikksorozatban mutatunk be az ott dolgozók segítségével. Mert Szentesen is létezik, akár hisszük, akár nem.

 

Csepregi Éva három éves lehetett – anyukája betegsége miatt – , amikor a keresztszüleihez került egy Szentes közeli tanyavilágba. A később rendkívül népszerűvé váló énekesnő kislányként és tiniként sok szép, és meghatározó élménnyel gazdagodott. A régmúlt idézésekor kiderült, hogy tizennyolc évesnek mondta magát a 16 éves lány, hogy beengedjék a Petőfibe táncolni.

 

A Klauzál utcai rendelőből a Rákóczi utcára költözne a 4-es számú felnőtt háziorvosi körzet orvosa az épület rossz állapota és egy kedvező ajánlat miatt. A Klauzál utcai rendelő mellett működő gyógyszertár tulajdonosa és a képviselő-testület szociális bizottságának elnöke is írt lapunknak az ügyben. Véleményük szerint a betegek többségének jelentős kellemetlenséget okozhat a nagyobb távolság.

 

Belső felmérések az ügyfelek és az ügyintézők között, újabb három munkaállomás az okmányirodán, bútorcsere a Járási Gyámhivatalban és a hatósági osztályon, jövőre induló Kormányablak – másfél éve működik a járási hivatal a polgármesteri hivatal Erzsébet téri épületrészében. A tapasztalatokról Tóth Flórián hivatalvezető beszélt lapunknak.

  

Pallagi Lászlóné a Szentesi Szabóipari Szövetkezetben kezdte pályafutását a szalag mellett, majd 1987 óta főállású női szabóként dolgozik. Elmesélte: a nyolcvanas években nagyobb igény volt a varratásra, mostanában több a javítás, pedig szereti a kihívásokat.

 

Részletek a Szentesi Élet július 11-én, pénteken megjelenő számában.

 

Szentes, 2014. 07. 10.

 

.