Géppuskalábú táncosok jönnek Szentesre!

CATHERINE GALLAGHER – QUEEN OF THE DANCE

 

 

 

Catherine Gallagher, az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok sztepptáncosnő nevével fémjelzett ír sztepptánc-produkció fantasztikus kikapcsolódást nyújt két felvonásban.

 

A szentesiek saját maguk győződhetnek meg arról, ahogy a géppuskalábú táncosok másodpercenként valóban tizenötöt koppantanak lábukkal, amit csak Catherine Gallagher tud felülmúlni.

A gyönyörű fellépőruhák, fergeteges ritmusok, új és modern koreográfiák mellett az előadás részét képezik az akár önálló koncerttel is felérő ír dallamok.

 

 

 

Catherine Gallagher új táncműfajt teremtetett, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de mégis modern és megújult. A Queen of the Dance, nevének megfelelően valóban az ír sztepptánc Hercegnőjét mutatja be a hazai közönségnek – társít sokféle stílust és műfajt, legyen az akrobatikus tánc vagy balett, ezzel különleges és kihagyhatatlan kulturális élményt ígér!

Az ír sztepptánc műfajában ez az egyetlen produkció, ahol a szólista nem férfi, hanem egy rendkívül tehetséges hölgy, aki tánctudásával, előadó-művészetével elvarázsolja  a nézőt.

 

Catherine Gallagher és társulata Önt is szeretettel várja a következő előadásukra Szentesen! A pontos időponttal hamarosan jelentkezünk!

 

 

Szentes, 2014. 06. 30.

 

.