A la Céklá -Étterem nyílt a Móriczban!

 

 

 

Még mielőtt minden étterem tulajdonos a szívéhez kapna, hogy egy újabb konkurencia ütötte föl a fejét a piacon, tudatjuk, hogy csak egy napra nyílt meg az Életmód Klub Szegvár - Szentes szervezésében a rögtönzött étterem a Móricz Zsigmond Művelődési Házban.

 

 

 

Gila Róbertné Magdi, a klub vezetője elmondta, hogy az esemény apropóját a nemzetközi „Restaurant Day” adta. A finn kezdeményezésnek megfelelően egy előre meghatározott napon, bárki, bárhol, bármilyen éttermet nyithat és vendégül láthatja a betévedő érdeklődőket.

 

 

 

A nemzetközi ételkarnevál varázsa abban rejlik, hogy egy napra megvalósítható néhányunk régen dédelgetett gasztronómiai gondolata.

 

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

A május közepén megnyíló étteremben vegetáriánus ételek komplett sorát kínálta vendégeinek az „A la Céklá” étterem. Italként búzafűlevet, bodzaitalt vagy gabonakávét lehetett fogyasztani. A diókolbász és a kizárólag hús nélküli alapanyagokból készült pástétomok nagy sikert arattak. Az iráni lepény, vagy a vega-burger mellé köretként több ízletes salátából válogathattak a vendégek.

 

 

 

A felkínált ételekben a húsnélküliségen kívül az is közös, hogy szinte fillérekből előállíthatóak, ráadásul egészségesek is.

 

 

 

A segítő „szuperséfek“, Szenesné Magdi, Gila Ádámné Vera, Bartáné Gila Veronika, Kertész Eszter, Bandula Helén, Vigh Imréné Marika és Gémesné Marika voltak az alappillérei annak, hogy az ötlettől eljutottak a megvalósításig.

 

 

 

És íme az új lehetőség, hogy megismerkedjünk

 

A Restaurant Day 2014. keretein belül megkóstolt pástétomok kerülnek bemutatásra, 2014 június 16-án 18.00 órai kezdettel Szenesné Magdika vezetésével a Szentes és Vidéke Ipartestület székházában („Iposz Székház”, Arany János utca 25.). Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 06. 10.

 

.