18 perc 13 mp alatt 24 csirkeszárny

Laczkó Péter megvédte címét

 

 

 

A Szentesi Szárnyas Napok első versenyszámát a csirkeszárnyevő versenyt sokan kísérték figyelemmel a Kurca-part Kalandparkban 2014. június 20-án. Öt bátor (vagy éhes) jelentkező ugrott neki a több mint 2-2 kg csirkeszárnynak (összesen 11 kg lett sütve).

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

A tavalyi győztes Laczkó Péter esélyesként indult idén is, de akadt egy "kihívója" Őri Józsi személyében, mint utóbb kiderült. A versenyről készített videó anyagból kiderül, hogy szinte "célfotó" :-) döntött a két versenyző között.

 

 

 

Az öt indulónak 24 darab megsütött csirkeszárnyat kellett minél hamarabb elpusztítani, maximálisan 20 perc állt rendelkezésre.

A nevezők közül először – pár perc után – az utolsónak jelentkező Négyesi László szállt ki a versenyből - "Ennyi nekem elég volt!" - felkiáltással, majd hozzátette - "Ennyit lehetetlen megenni"!

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

 

Petőné Kiss Henrietta, aki a versenyben negyedik lett, a „sportág" történetének első női résztvevője becsületesen helyt állt, de nem tudta a dobogóról leszorítani az örök "második" Hungerites-dolgozót, Bihari Istvánt, aki elmondta a falatozás előtt, hogy "azért indul rendszeresen, mert szeret enni, és különösen kedveli a csirkeszárnyat".

 

 

 

A címvédő Laczkó Péter az utolsó percekben már úgy próbált gyorsítani a tempón, hogy előbb leszedte a húst a csontokról, és utána evett. Így is mindössze két-három falattal nyert a remekül hajrázó, kalandparkos alkalmazottal, Őri Józseffel szemben, és vihette haza immáron második alkalommal az első helyet.

 

A verseny további képei:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 06. 20.

 

.