Segítség a Vérellátónak

 a Szentes-Csongrád Rotary Club és a PAAM Ker. Szolg. Kft. jóvoltából

Mottó: Jót jól tenni!

 

A Szentes-Csongrád Rotary Club és a szentesi dr. Bugyi István Kórház Vérellátó osztálya között önkéntes véradás szervezésében jött létre eredményes együttműködés ez év márciusában. A Vérellátó munkatársai már ekkor jelezték, hogy sok kényelmetlenséget jelent számukra, a véradások dokumentálásához szükséges jelentős számú fénymásolás. Nagyon körülményes ezt elvégezniük, mert nincs a Vérellátó osztálynak saját fénymásolója, ezért a sok dokumentummal a titkárságra kell átjárni a másolatokat elkészíteni.

 

A Rotary Club úgy döntött, megpróbál segíteni a Vérellátón, amit a PAAM Ker. Szolg Kft. adománya lehetővé is tett. A PAAM Ker. Szolg Kft. a Rotary Clubnak adományozott egy komplett LaserJet M1132 MFP multifunkciós készüléket egy plusz festékpatronnal.

 

Ezt a fekete-fehér nyomtatásra és fénymásolásra, valamint színes szkennelésre alkalmas készüléket a Rotary Club használatra átadta a Vérellátó osztálynak. dr. Furák Ilona osztályvezető főorvos vette át a készüléket az adományozó ügyvezetőjétől, Horváth Istvánnétól és a klub jelenlegi elnökétől, Horváth Istvántól május 22-én az önkéntes véradás megkezdése előtt.

 

Szentes, 2014. 05. 26.

 

.