Réka második lett a GENERALI országos rajzpályázatán

 

 

 

"Közlekedj okosan!" címmel országos rajzpályázatot hirdetett a GENERALI Biztosító - Biztonságért Alapítványa. A beérkezett közel ezer alkotás közül a szentesi Deák Réka rajzsorozatát értékelték második helyezéssel, így Ő és a Rákóczi Ferenc utcai Óvoda Pillangó csoportja örülhetett a biztosító által felajánlott díjaknak.

 

 

 

Réka nemcsak nagyon szeret, hanem nagyon tud is rajzolni (tudtuk meg az óvó néniktől) , melyet a második hely is bizonyít. Míg ebben a korban a gyerekeknek egy-két kedvenc figurája van melyet szeret rajzolni, addig Réka mindent nagyon szeret, és tud, papírra vetni. A rajsorozatának középpontjában egy állatkerti kirándulás áll, mely régi álma. És, hogy ezt hogyan lehet biztonságosan megtenni, ezt ábrázolta a beküldött öt rajz.

 

 

 

2014. május 14-én ünnepélyes keretek között adta át Rékának és anyukájának Király József a GENERALI Biztosító képviselője azt a 10.000 Ft-os vásárlási utalványt, melyet a második díj jelent. De nem csak ők részesültek jutalomban, hanem a Pillangó csoport is (Réka óvodai csoportja), így 25.000,- Ft-os vásárlási utalványnak köszönhetően fejleszthetik a csoportot.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 05. 20.

 

.