Megérkezett a héliumos ballon a kalandparkba

 

 

 

Az országban egyedülálló attrakció is megérkezett a Kurca-part Kalandparkba. Június 1-jei nyitásra készen áll a 32 méter kerületű héliumos ballon. A ballonnal maximális biztonságban emelkedhetünk fel 100 méter magasságig, ahonnan csodálatos kilátás tárul elénk. A ballon kilátóként funkcionál, és maximális biztosítás mellett történik az emelkedés és a visszaereszkedés. Egyszerre 2 fő tudja a ballont használni.

 

 

 

Az Egyesült Államokból érkező ballont amerikai szakemberek helyezték üzembe 2014. május 28-án. Összesen 48 palack héliummal töltötték meg órák alatt az óriás léggömböt, mellyel mindenki átélheti az UP rajzfilmben Carl Fredricksen utazását! :-)

 

 

 

Ehhez Szentesen nem sok-sok léggömbre van szükség, hanem egy óriási "lufira", mellyel csodálatos panoráma tárul elénk.

 

 

 

Már most szólunk, hogy mindenki arra készüljön, hogy fokozott biztonsági intézkedésként semmilyen fényképezőgépet, videókamerát, telefont (még ha nyakba akasztós is) nem lehet felvinni, mert bármi leesik akkor 100 méterről igen nagyot üt! Nem csak ezek a tiltottak, hanem még az 5 forintos pénzérme és még a papírzsebkendő is tilos. Teljesen ki kell üríteni az összes zsebet és csak így engedélyezett a héliumos ballon használata!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 05. 28.

 

.